Rikki repivää.

Runoilija Aamuetana

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sanoillasi minut murskasit,
yöhön pakotit.
Itkin itseni uneen iltaisin,
silti kaipaan vieläkin.

Jälkeesi jätit tuskan viiltävän,
rintaani kylmän,
tuulen hyytävän.
Jätit sydämen,
sinua rakastavan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä runosi oli surullisen kaunis.

Suruisin sävelin soi runosi. Hyvää syntymäpäivää!

Ihana! <3

 

Käyttäjän kaikki runot