Kun sinä et ole täällä.

Runoilija Aamuetana

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mitä olen tehnyt sillä aikaa,
kun sinusta ei ole mitään kuulunut?

Olen ollut hiljaa,rakastunut,
pitänyt kiinni ja päästänyt irti.

Itkenyt sitä, etten jaksanut pitää kiinni,
itkenyt sitä, että koskaan päästin irti.

Olen kaivannut,
kaivannut sinua takaisin,
Olen toivonut,
toivonut ettet koskaan enää palaisi.

Selite: 
Ristiriitaisia tunteita,mutta kuitenkin on ikävä.~S~
Kategoria: 
 

Kommentit

Vähän surumielinen mutta hyvä runo! :)

 

Käyttäjän kaikki runot