Kuinka herkästi tulet kääntämään kylkesi?

Runoilija Vaestraek

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yöllä kaikki on kauniimmin
 

Pidämme toisistamme kiinni.
Myrsky on laantunut,
pisarat ikkunoiden pinnoissa
kuin liimatut.
Älä turhaan herää niitä katsomaan.

Yö on hiljaa ja hyväksyväinen.
Hengityksen pituinen tauko.
Sinun otteesi lipsuu.
En enää tiedä
kuinka herkästi
tulet kääntämään kylkesi?

Selite: 
Nyt taas pitkästä aikaa. En ole jaksanut kirjoittaa aiemmin, vaikka olis pitäny.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot