Minun hetkeni

Runoilija FurLie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

lo esencial es invisible a los ojos
 

voi kuinka minä toivoin
ettei se hetki koskaan päättyisi
että olisin voinut jäädä

syliisi punaisen auringon alle

tuntemaan itseni
rakastetuksi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Runossa on vahva tunnelma :)
pidän runosta :)

kaunis tarina runossa

hyvä tunnelma

 

Käyttäjän kaikki runot