Mielensairaus

Runoilija olkinainen

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 5.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Universumi pilailee kustannuksellamme.
 

Suuri syksyinen hautausmaa, keskellä tummaa metsää.

Hautausmaa piilottaa keskelleen suuren kartanon,joka on täynnä pelkoja ja hulluutta.

Vanha nainen hakkaa kartanon pihassa viikatteella suurta patsasta ja kiroaa yksikseen.

Kartano on huokuu sairautta ja,kun astuu sisään sen oikein tuntee päänsä sisällä.

Nimetön pelko ja mielensairaus.

Asukkaat hulluja ja hoitajat sairaita, alhaalla jotain,mitä ei edes kirjoissa mainita.

Viiltävä kipu pääni sisällä ja kuvat.

Verta ja kyynelia pitkin käyviä.

Sairasta!

Sinne joudun ja sinne jään.

Selite: 
Näin unta,mutta tämä oli huono jäljitelmä siitä.
Kategoria: 
 

Kommentit

älyttömän upea. hienosti kirjoitettu :)
menee ehdottomasti suosikkeihin!!

ui! Upea!
Rakastan tätä<3 Pelottava, sairas, mutta kaunis.

vähänkö tää on paras... jos tää on huono versio siit unesta niin sit se on pitäny olla todella hyvä uni...
kiitos arvostelusta<3

Tästä oikein huokuu pelkoa. Joku sanoi, että ne jotka pelkäävät mielisairautta ja mielisairaita, pelkäävät sitä sairautta itsessään.
Eipä tuosta tiedä, mutta kaamea ja aavemainen runosi - onneksi pelkkä unen tuote.

Hyvin pääsi mukaan tunnelmaan..
Tunsin olevani siellä hautausmaalla ja kartanossa tätä lukiessani..

 

Käyttäjän kaikki runot