Kuin sadussa

Runoilija ^surkkusuvi^

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

RAKKAUS ON IKUISTA VAIN KOHTEET VAIHTUVAT...
 

Näen sut kaukaa,
mahassa keijut
heittää kuperkeikkaa.
Sua tahdon vain koskettaa,
syliis ihanaan hypähtää,
sut puhki halata ja
olla vaan lähelläs.

Hetkiä pieniä olla
kuin sadussa,
kuin keijut mahassa.
Olla kuin tuhkimo, joka
kadottaa lasikenkänsä
Ja löytää onnen, rakkautensa.

Selite: 
Tuli sit tällänen mieleen. En osaa sanoo tästä oikeen mitään :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana runo.
Rakastuin täysillä satusi keijuihin :)
Tosi AWWW<3

Olipa hyväntuulinen runo, tuli suloinen olo. ^^ Ihanaa ja herttasta tekstiä!

 

Käyttäjän kaikki runot