Tukehun

Runoilija ^surkkusuvi^

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

RAKKAUS ON IKUISTA VAIN KOHTEET VAIHTUVAT...
 

Tukehdun rakkaudesta,
tukehdun vihasta,
tukehdun tuskasta ja surusta
tukehdun sinusta,
mietteistä ja ajatuksista
tukehdun meistä,
mitä ei koskaan ollutkaan.

Emme olleet me,
olimme minä ja sinä.
Tukehdun siitä,
ajasta menneestä.
Hetkistä pienistä
unohdetuista.

Tukehdun.

Selite: 
Tunteet sit purkautu tälläseen muotoon, en oikeen osaa sanoo mitään.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienosti ilmaisit tunteesi!! Hieno runo^^

 

Käyttäjän kaikki runot