Into the Dreams

Runoilija miehesi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni runoilija, kirjoittaa vähän siitä, mitä sylki tuo suuhun tullessaan.
 

Unelmoidaan
Valkoisista pilvistä
Sinisestä taivaasta
Hymyilevistä ihmisistä
Pehmeästä hiekasta
Lämpimistä suudelmista auringonlaskun valossa
Keskiyön ratsastuksista kuunvalossa
Unelmoidaan, niin aurinko nousee, ja paistaa sinullekin
Pidä minusta kiinni, leijutaan yhdessä tähtiin
Unelmoidaan, niin paha kuolee
Ja vain hyvä elää
Jatka unelmointia
Pian olemme perillä
Pidä kiinni, läpi metsien, järvien, öiden, päivien
Nämä ajat ovat vain meitä varten
Näen jo valon
Älä lopeta,
jatka unelmointia.

Selite: 
Inspiraatio lähti täysin kolmesta Sunrise Avenuen kappaleesta: Into the Blue, Keep Dreamin' ja Dream Like A Child.
Kategoria: 
 

Kommentit

Unolmoida voi vaikka mistä...mukava, hyvä runo : )
Kiitos sanoistasi : )

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
miehesi Nimetön 13.11.2009 4 Runo
miehesi Runo petetyille 21.6.2009 3 Runo
miehesi Nimetön 21.6.2009 3 Runo
miehesi Nimetön 13.11.2009 3 Runo
miehesi Into the Dreams 31.10.2009 1 Runo
miehesi Nimetön 17.9.2009 1 Runo
miehesi Nimetön 4.7.2009 1 Runo
miehesi Nimetön 20.7.2009 0 Runo
miehesi Nimetön 13.11.2009 0 Runo
miehesi Nimetön 13.11.2009 0 Runo