Nimetön

Runoilija miehesi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni runoilija, kirjoittaa vähän siitä, mitä sylki tuo suuhun tullessaan.
 

I want just say to you,
that I love you,
I need you.
Would you stay by my side?

I can shout for all the world,
that I love you.
No one can take your place in my heart.

Every day,
every step,
you by my side,
I can feel I'm fine.

I'm tried to find something real.
I think I finded it from you.
I hope you can stay here with me.

Selite: 
Tässä "runossa" on useita pieniä runoja, joten ne eivät liity toisiinsa muuten, kuin teemaltaan.
Kategoria: 
 

Kommentit

valloittavan kaunista rakkauden tunnetta.
Hauskaa syntymäpäivää.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
miehesi Runo petetyille 21.6.2009 3 Runo
miehesi Nimetön 21.6.2009 3 Runo
miehesi Nimetön 4.7.2009 1 Runo
miehesi Nimetön 20.7.2009 0 Runo
miehesi Nimetön 17.9.2009 1 Runo
miehesi Into the Dreams 31.10.2009 1 Runo
miehesi Nimetön 13.11.2009 3 Runo
miehesi Nimetön 13.11.2009 4 Runo
miehesi Nimetön 13.11.2009 0 Runo
miehesi Nimetön 13.11.2009 0 Runo