Nimetön

Runoilija miehesi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni runoilija, kirjoittaa vähän siitä, mitä sylki tuo suuhun tullessaan.
 

Päivin öin
Kesäisin ja talvisin
Aamusta iltaan
Joulusta Juhannukseen
Talven ensi lumesta, kesän leskenlehtiin

Odotan vain sinua

Yksin ikkunallani
Kuollut kukka seuranani
Sydämeni on luonasi

Tulethan pian takaisin?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hellyyttävän melankolinen ja kaipaava.

Odottavan aika on pitkä.
Kaipausta runossasi.
Mutta Lämmintä mieltä ja Hyvää Syntymäpäivää !

pitkää odotusta, surullinen runo

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
miehesi Runo petetyille 21.6.2009 3 Runo
miehesi Nimetön 21.6.2009 3 Runo
miehesi Nimetön 4.7.2009 1 Runo
miehesi Nimetön 20.7.2009 0 Runo
miehesi Nimetön 17.9.2009 1 Runo
miehesi Into the Dreams 31.10.2009 1 Runo
miehesi Nimetön 13.11.2009 3 Runo
miehesi Nimetön 13.11.2009 4 Runo
miehesi Nimetön 13.11.2009 0 Runo
miehesi Nimetön 13.11.2009 0 Runo