Heräämisiä

Runoilija Silkki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.3.2005
Viimeksi paikalla: 5.1.2024 17:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
19.11.1981


:)
 
 

Olet kuin,

kevät auringon
herättämä soliseva puro.

Keltainen leskenlehti
ruskeiden lehtien keskellä.

Raikas tuulenvire
kuumana kesäpäivänä.

Piristävä.
Hymyn herättävä.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanasti ja niin nautinnollisesti runosi vertailee kohteensa olemusta, luonnon eri heräilyihin.

Tämä on herkkä rakastava runo.

https://www.youtube.com/watch?v=ThSIVW6eb58&feature=player_d etailpage

Leskenlehtiä jo näin pientareella. Hymy tuli

Ihana luonnonläheinen romanttinen runo

Sitä se kevät teettää, onnellista oloa tuntuu olevan ja hyvä niin :) Kaunis runo.

kevätrunoja on kiva lukea, sieltä se sitten joku päivä tulee

Hyviä vertauksia.

Runo hymyilee. Keltainen on runon väri. Kevät runon elvyttävä toivo

No nythän on niin että tämä runo menee suosikkeihin. Ensimmäisenä. Todellinen kevään herääminen ihmisen mielessä.

Hymyyn sisältyy usein hiven hyvettä.

 

Käyttäjän kaikki runot