Nimetön

Runoilija Hapsenkakkiainen

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 4.1.2011
Viimeksi paikalla: 8.12.2021 13:45

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä olen sinun.
Jos jossain runossa kirjoitin haaveista,
miten sait minut usvaniityllä.
Ehei,
sinä sait minut siinä tiellä seisoessasi.
Minä olin sinun heti.
Sulaa vahaa jaloissasi,
loputtomia henkäyksiä huulillasi,
helliä katseita suoraan silmiisi.
Olen niin sinun.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot