Tanka

Runoilija Silver

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 1.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Ono ono sentaku wa chiisaina komichi no you ni. Sono komichi o sou de
itsumo koko ni iru sohsite keshite basho ni todoku."
 

Kesätuulessa
märän maan tutun tuoksun
nenä erottaa.
Syksyä kaipaavat jo
aistini niin väsyneet.

Selite: 
Samasta syystä tehty kuin Haiku. Ei tarvinnut tätäkään paljoa miettiä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tykkäsin. Jotenki mystisen syvällinen. Piti lukea pariin kertaan. Hyvät synttärit. :)

 

Käyttäjän kaikki runot