Vaikeeta

Runoilija Chabalabaloo

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 9.1.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on
 

Sillon harvoin ku me nähää,
oot iha rakastunu,
muuten iha outo

sanot et haluut nähä mua,
mut sit ku soitan,
et vastaa,
tai ees soita takasi

Voisitsä päättää jo
ja kertoo,
mitä sä oikeesti
mietit siel sun pääs sisällä

Oot ihana,
mut ei mul riitä energiaa
eikä haluu jatkaa
jos et tuu mua vähä vastaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot