Sinua vain.

Runoilija Tombe80

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.3.2005
Viimeksi paikalla: 9.9.2017 11:15

Asuinpaikka: Otava, Mikkeli
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
20.11.1980
Facebook:

Iloisen pinnan alla joku raastaa rintaa ja saa runosuonen kutiamaan. 
 

katselin sinua kun kannoit lastamme,
sisälläsi,
katselin sinua kun synnytit meidän esikoisen,
olin vierelläsi,
tahdon olla sun
vieläkin kun me vanhenemme.. haluan olla luonasi:)

Selite: 
rakastaa..ei rakasta..rakastaa.. viddu anna nyt sitä piparia..'
Kategoria: 
 

Kommentit

kuulostaa tutulle ja hienosti olet sen vanginnut runoosi

Todella kaunista.
 

Käyttäjän kaikki runot