RakkausPakkaus..

Runoilija Tombe80

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.3.2005
Viimeksi paikalla: 9.9.2017 11:15

Asuinpaikka: Otava, Mikkeli
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
20.11.1980
Facebook:

Iloisen pinnan alla joku raastaa rintaa ja saa runosuonen kutiamaan. 
 

Synnyit perjantaina kolmastoista tammikuuta,
se ei todellakaan ole epäonnea vaan jotain ihan muuta.
Mullistin minut, maailmani..
Nyt olet sinä minun rakkaimpani..
Sinä teit minusta onnellisemman kuin kukaan koskaan ikinä,
siitä tulen olemaan kiitollinen sinulle koko ikäni..
Olet minun ja äitisi pieni RAKKAUSPAKKAUS..

Selite: 
Tapahtui se ihme että saimme terveenpoikalapsen maailmaan tammikuun 13 päivä tätä kuluvaa vuotta, ja se oli ihme sinällään että en ikinä uskonut saavani lasta.. Mutta on se elämä täynnä yllätyksiä.. onneksi!!!
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella paljon onnea.
 

Käyttäjän kaikki runot