olisitpa vaa

Runoilija Guardianangell

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 28.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hölmöhkö blondi.. joka uskoo aina hyvää muista..
 

olisitpa ees antanu mun olla sun lähellä,
sen takii mä lähin kattoo sua pilven reunalle,

muistan ku tulit aina mun ikkunalle,
toivon et tuot kukkii mun haudalle,

mut nyt mä oon haudattu mullan alle.

Selite: 
tollane vaa.. ku oli iha paska fiilis täs yks ilta..
Kategoria: 
 

Kommentit

alusta pidin mutta viimeinen virke ei oikein sopinut omasta mielestäni loppuun jotenkin. en tiedä, mutta silti hyvä runo. :)

 

Käyttäjän kaikki runot