Nimetön

Runoilija Luscinia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.4.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sisälläni muuttuu jokin hetkittäin
Ei pysy ennallaan

Tunteeni kohtaavat ainaisia mäkiä
Syöksylaskuista tasaiseen voiton marssiin

Olen heikko,
mutta olen ihminen

Minulla on taskussani neuvoja viisaita
Ja niistä pidän kiinni,
kun vapisen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mahtava.

Mukava poljento
 

Käyttäjän kaikki runot