Nimetön

Runoilija Luscinia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.4.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voin tanssia rinnallas,
mutten voi lukita sinua syliini.

Pidätkö hereillä,
kun vaivun uneen?

Suuni on muurattu,
silti elän.

Yksi
Kaksi
Kolme

Henkäys katosi,
ja tuli vastaan ikuisuudessa.

Katosin,
löysin
ja katosin uudestaan.

Huomenna,
huomenna en ole
eri ihminen.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot