Menetys

Runoilija Jossuttajuus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen oikeasti 18v tytön tyllerö, särkynyt sielu vailla polkua ~
 

Kyynel vierii, tyynylle tipahtaa
Tyttö ajatukseensa havahtaa
Kuin kyyneleen hän pojan
Elämästään valuttaa
Takaisin ei kyynel
Koskaan palaakkaan ~

Selite: 
Koskaan ei saa satuttaa toista liikaa..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot