-

Runoilija palmikko

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

turhauttavaa, mitä muutakaan
katsoa vierestä
katsoa vierestä

sinä uskot kaiken
muttet minua
teit niin kuin muutkin
muttet minua

Katsotaan
mihin tämä johtaa
ulkopuolisuus
minä keitän kahvit kun vituttaa
sinä sentään tiskaat

turhauttavaa
katsoa vierestä

taidan tarvita selkäsaunaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hämmentävä runo. Mutta silti tähän pystyy jotenkin samaistumaan ja minusta tuntuu että olen joskus tuntenut tuon saman tunteen kuin tuossa runossa.
Hyvää syntymäpäivää.^^

 

Käyttäjän kaikki runot