Aamu

Runoilija Pixiella

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Maailman tuulet kuljettelee ja heittelee, aina vähän eri suuntaan.
 

Auringon valo raitoina kasvoilla,
kuultaa kalpean ihoni läpi

Sinun kaulassasi jäljet viimeyöstä
minussa nyt jo lähtemätön jälki sinusta.

Uni varastaa minut uudestaan.
Olethan siinä vielä kun herään?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kiva

kaunis ja ihana runo!

 

Käyttäjän kaikki runot