Nuku pois

Runoilija Pixiella

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Maailman tuulet kuljettelee ja heittelee, aina vähän eri suuntaan.
 

Mä katson ikkunasta
harmaata lunta

Mä en jaksa mennä mihinkään

Sade rikkoo kaiken
pitäisi olla jo muualla

Ehkä vain nukun tähän.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ai miten niin syysmasis? Hyvin koostat sen muutamaan riviin :) Muokkaa kuitenkin runomuotoa ja rakentele persoonallinen tapa ilmaista :)

realismia eli hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot