S

Runoilija Pixiella

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Maailman tuulet kuljettelee ja heittelee, aina vähän eri suuntaan.
 

Kaupunki huutaa minulle omassa kylmässä pimeydessään samaan tahtiin kun Hurtsin Illuminatedin äänenvoimakkuus kasvaa.

Olen kaivannut sinua,olen kaivannut omaa yksinäisyyttäni.
Olen kaivannut sitä kaikkea,mistä osasin vuosi sitten vain haaveilla.

Kun käyn nukkumaan, tuoksut lakanoissani.(Lakanoissamme)
Silloin voisin murtua pelkästä ikävästä, ja sinun kainalosi kaipuusta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot