sä meet ja teet.

Runoilija Miimu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2005
Viimeksi paikalla: 5.3.2016 14:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
24.11.1989

 

Tas sä meet
Ja teet niinku haluut
Silloin ku sä juhlit,
ei mua oo olemassa
Sanot et välität
rakastat ja
haluut olla mun kans
Mihin se unohtuu
kun oot juhlimas
ja näet söötin tytön?

Mä oon olemassa
vaan ku sä haluut
ja sulle sopii
Joinain päivinä
mä rakastan sua
joinain vihaan

Sussa ei oo ikinä vikaa
mä oon se paha
Jos annan sun mennä,
en kuulemma välitä
Jos en anna,
haluun liikaa
Mikä sulle kelpaa?
En mä ainakaan..

Sä särjit mun sydämen
korjasit sen uudelleen
ja särjit jälleen
Eikö sulle mikään riitä?

Tuntuu et nautit
siitä, et satutat mua
uudelleen ja uudelleen
mut eihän sussa oo vikaa
vika on mussa aina
kato jo peiliin hei,
se en ollu mä, joka petti

Selite: 
ystävälle.
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavan surullinen runo välipitämättömyydestä.

 

Käyttäjän kaikki runot