kulje kohti parempaa.

Runoilija Miimu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2005
Viimeksi paikalla: 5.3.2016 14:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
24.11.1989

 

Hiljaisuudessa mietin sinua
Sinun hymyäsi ja lämpöäsi
Yllättäin jatkui matkasi
kohti parempaa

Pidit meistä kaikista huolta
Muistit ja halasit
Rakastit ehdoitta

Nyt pilvenreunalla seuraat
miten pärjäämme
Tunnen läsnäolosi
Lähellä sinä olet
mutta silti niin kaukana

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullista, kaihoisaa ja niin kaunista. Saa aikaan ajatuksia, hetkiä omastakin elämästä. Kiitos sinulle.

Kaunis runo.

kaunis runo. osanottoni

Onneksi on hyvät muistot. kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot