Miks oot niin heikko?

Runoilija Oprinsessa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kommailkaa jotai :)) En oo mikää runoilija, enkä yritäkkään. Mut ei mul oo ny muutakaan, ku purkaa tunteit tänne.
 

Syytät aina kaikesta ittees
Laihdutat turhan takii
Kerrot mulle kaiken
Tuntuu et oon vastuussa susta
Se vastuu on mulle liian suuri
Miks annat toisten vaikuttaa suhun
Miks pyydät anteeks ittees
En tiedä mitä mun kuuluis tehdä
Etten tekis väärin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot