Pillerinpyörittäjät

Runoilija Augie

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Varo piikkejä rakkauden mustan ruusun, sieluasi ainoastaan ne repivät.
 

Minun siniseni
on sinun keltainen
vihreä musta
valkoinen violetti

kompastelen kielikuviisi
miksi?
ne eivät enää tartu koukkuuni

Ne uppoavat
nuo lumpeenlehdet
liian painavia kai
ja me katkeamme
kaadumme eri suuntiin

En ymmärrä sinua
syyttää voit minua
yrityksen puutteesta

Silti siitä ei ole kyse
sillä jos ja ehkä tai miten vain
pystymme pyörittelemään ympyrän
ympyrästä kiven
kivestä sen kielikuvan
mutta kumpikaan meistä
ei työnnä sitä kukkulalle
yhtäaikaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot