pakopiste I

Runoilija PessiIllusia

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 20.2.2005
Viimeksi paikalla: 2.2.2016 22:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

she collects crowns made of black roses
but her heart is made of bubble gum
 

konduktöörillä on karhun niska
ja kengännauhat
pupunkorviksi solmittu
peitän kämmenellä toista silmää,
maailma kuroutuu ikkunaan

(äiti voin paljastaa kun olen kaukana nyt
etten lakannut puremasta kynsiäni kun olin yhdeksän
opettelin vain vetämään hihat sormien päälle
kädet nyrkkeihin)

raiteiden välissä neljä ja viisi
kadunlakaisijan viiksissä on kirjolohikiusausta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Persoonallinen ja kekseliäs runo. Pidin kovasti ensimmäisestä ja toisesta säkeistöstä, lopetus ei taas iskenyt ollenkaan, inhorealismi rikkoi tunnelman. Otsikko on loistava.

Persoonallinen ja kekseliäs runo. Pidin kovasti ensimmäisestä ja toisesta säkeistöstä, lopetus ei taas iskenyt ollenkaan, inhorealismi rikkoi tunnelman. Otsikko on loistava.

 

Käyttäjän kaikki runot