Entä jos?

Runoilija haikeinterveisin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sivelit pitkää tukkaani, kullan ruskeaa. Vannotit, että minua rakastat. Silti lähdit. Aina annoit ymmärtää, sanoit, lupasit, aina me yhdessä oltaisiin, sormeen sormuksen kultaisen pujotit. Enää ei ole mitään, kaikki painettu laatikkoon, kirjekuoriin, unohdukseen, voi kun voisin unohtaa.


Kiitos kovasti kaikille arvostelijoille! :) otan kommenttia ilomielin vastaan, kriittistäkin :>
 

Jos menettäisin kuuloni,
miten kuulisin avunhuutosi keskellä paahtuvia tunteita?
Jos menettäisin näköni,
miten uskoisin että olet todella olemassa, siinä lähellä?
Jos menettäisin tuntoaistini,
miten enää tuntisin lämpöäsi ja syliäsi turvallista?
Jos menettäisin sormeni,
miten enää viestisin tunteita pianon koskettimien kautta? Entä kosketuksin hellin?
Entä jos menettäisin ääneni,
kuinka sitten kertoisin kuinka paljon sinua rakastan?
Mitä jos menettäisin tuon kaiken?
Olisin onneton tuskan ja surun riepoittelema sielu.
Koska haluan kuulla äänesi,
kun on paha olla ja lohtua, rakkautta antavat sanasi.
Haluan nähdä suloiset kasvosi,
täynnä sitä hymyä joka sulattaa jäävuorenkin.
Haluan tuntea lämpösi ja kosketuksesi,
haluan myös itse koskettaa ja näyttää kuinka paljon sinua rakastan.
Ennenkaikkea haluan sanoa sen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis, herkkä runo

 

Käyttäjän kaikki runot