Riitänkö

Runoilija a078e2ee1dc0f0bb2f0d180c55416285

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on tarkoitus.
 

Tanssi, tanssi.
Ylitä itsesi,
ole parempi.

Voit olla enemmän,
voit olla parempi.
Yritä edes.

Milloin olet täydellinen?
Milloin olet saavuttanut
huippusi?

Älä mieti,
turhaan päätäsi vaivaa.
Itseäsi rankaise.

Ole tyytyväinen
taitoihisi
itseesi.

Olet jo täydellinen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot