Sairas mieli

Runoilija a078e2ee1dc0f0bb2f0d180c55416285

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on tarkoitus.
 

Sumea maisema.

Kiihkeä hengitys,
haparoiva käsi
eteen kurkottaa.

Hakien

otetta

pysyvää.

Sydän lyö
lyö
lyö.

Tahti kuin rummunsoittajalla.

Pelko
Ahdistus
Kuolema.

Kaikki kerralla,
haluan pois.
Irti päästää.

Selite: 
Paniikkikohtaukset ovat kaikkea muuta kuin mukavia.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot