En tänne oisi tullut

Runoilija Smaria

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä tuu Älä mee Älä jää
 

Minut pilasi veri, joka sydämesi läpi kulki
Eikä kukaan antanut minun valita

Minä olin kyynelillä kasteltu siemen
Se, josta ei kasvanutkaan ruusua

Mukanani kantanut olen katkeruutesi taakkaa
syyttömänä tietämättä, tahtomatta

Jos olisin rantahiekkaa ja sinä meri,
aalloillas mut varmasti hävittäisit

Mut tyhjillä sanoilla vain puolustaudut
kun epätoivoon nyt hukutat mut

Ja minä kuiskaan hiljaa yksinäisyydelle
Miksi kukaan ei antanut minun valita?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot