dipsykhos

Runoilija Ahneman

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2009
Viimeksi paikalla: 23.5.2021 22:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
13.8.1988

In poetry, I believe in punchlines.
 

Sanovat, että tietää olevansa rakastunut
kun sydämen lyöntitiheys kasvaa
Kun tuntee turvaa, lämpöä, iloa
Ja päivät täyttyvät onnella
kauniin tulevaisuuden ennuskuvilla

Vaan minä en tiedä.

Tiedän vain, että kun olen poissa luotasi
Ei maailmassani ole värejä
Pakkanen kiristyy
ja ilma on raskaampaa hengittää.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot