sinä

Runoilija uneton88

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen 25v bi neitonen kotkasta ja olen kokenut elämässäni paljon mutta silti edelleen jaksan hymyillä!! Miulle tärkeitä asioita on eksäni ja lapseni, plus perheeni etc
 

Koko kotka tietää tarinamme.
Kukaan ei tajua totuutta paitsi joka sen nähnyt.
Minen oo ikinä tykännyt olla jotain mitä en oo. En peitellä elämääni vaikka moni siitä jauhaa että minun kuuluisi hävetä. Sinä tiesit rikoksistani ja käytit rahojakin mutta syyttömäksi jäit. Miksikö? Siksi että minä suojelin sinua poikamme takia... ja rakkauden jota väitit että on elämässä,,, ! mutta nyt vihaamme kumpikin toisiamme... tämäkö on sitä mitä haluamme? haukkua ? Meillä on elämä ja olemme aikuisia. mikset sitten tajua irroittaa otettasi? Nautitko kun saat minut itkemään :O Kärsimään? Onko tämä sinusta reilua.. myöntäisit totuuden että sinussakin on virheitä... Minä istuit ja kärsin. sinä ryyppäsit ja väitit että olet syytön... Minä en halunnut kuin suojella sinua mutta en odottanut tälläistä palkaksi!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot