Nimetön

Runoilija uneton88

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen 25v bi neitonen kotkasta ja olen kokenut elämässäni paljon mutta silti edelleen jaksan hymyillä!! Miulle tärkeitä asioita on eksäni ja lapseni, plus perheeni etc
 

oisitpa rehellinen!
edes itsellesi, etkä narsisti joka etsii muista vikoja.
Ilmoitat et menit saareen tajutaksesi ettet halua olla tälläisen lehmän kaa tekemisis, vastaan et minä tajusin sen kotona. Ei minun tarvi olla katkera tai miettiä sinua mutta ei sinusta ole puhumaan päin naamaa.
Haukut minua ja muitakin vaikka et myönnä.
Tuhota yrität elämäni väittäen että syy on minussa. Minen ymmärrä moista pelle meininkii... Sinun mielestä minä EN ole rehellinen enkä puhu mutta et taida kestää totuutta. Saat muut uskomaan tarinaasi ja nyt kun minä päätän jatkaa elämääni kostat haukkumalla. Reiluako? Anna minun ja läheisteni olla äläkä sekoita muiden päitä moisille valheilla. Koko kotka nauraa sinulle etkä sinä edes tajua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot