Niin täytyy

Runoilija Rakastus

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 5.3.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakensin talon.

Pystytin seinät.
unohdin katon.

Jälkeen jokaisen sateen
vaihdan kuivan maton.

Niin täytyy.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä nostatti hymyn suupieleen. Hyvää Syntymäpäivää @)-->-->---

Naureskelin pitkään tälle runolle. Eli ainakin sai hyvälle tuulelle.

Sitten hetken mietittyäni havahduin siihen, kuinka ihmiset tuudittautuvat liian usein pelkän ulkokuoren varjoon. Vajallisuus sisällä aiheuttaa haavoja ja sitä kautta arpia. Tätä kun jatkuu, niin kohta ollaan siinä tilanteessa, ettei pelkkä maton vaihtaminen enää riitä.

Mahtavaa tekstiä. Pidin todellakin <3

Niin..niin se täytyy tehdä niin. Mutta mitä jäi jäjelle ? Hienosti ilmaistu runosi.

Niin unohtui se tärkein asia : SYNTYMÄPÄIVÄ ONNITTELU !!! Toivottavasti nyt on lumen alla katto.

hauska ajatus
näinhän se usein koettelemuksissa menee, että pohjaan pitää jotain uusimista tehdä, tässä tapauksessa lattiaan uusi matto :D

jäin vaan miettimään vielä, että kun seinät on rakennettu, niin eihän sinne kattoon enää edes ylettäisi, ellei tekisin tosi matalia seiniä, jolloin tilanpuutteessa ahdistaisi =))

vaan ehkä pitäisi ensin tehdä katto, eli korkealle tähdäten unelmoida ja sitten miettiä ne seinät :)

 

Käyttäjän kaikki runot