Huolet

Runoilija Rakastus

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 5.3.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olisivatpa huolet vettä - ne voisi huuhtoa alas viemäristä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienosti oivalettu sai hymyilemään

Mahtava, haikun -tyyppinen runo.

Onnellista syntäsipäivää!

ihana ajatus ;D
ehkä ne onkin, ei ole tainnut kukaan purkaa osiin ja tutkia

 

Käyttäjän kaikki runot