Koti

Runoilija sinisilma88

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Edelleen sama, joka päivä uskova, toivova ja rakastava
 

Nää seinät on valkoiset
maalarinvalkoiset
turkoosi sopii tänne
meille

Matto vähän pölyää
parvekkeen lasit
no ei pysy vissiin kiinni
meillä

Pesen pyykkiä
pyykkipallo kolisee
sauna lämmitetään kerran viikossa
siellä tuoksuu vieläkin terva
olen onnellinen
meistä

Löysimme asunnon
josta tuli koti
sinulle ja minulle
meille

Rakastan sua

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todellisen elämän tuntuista ja kodikasta :-)

 

Käyttäjän kaikki runot