kysymys

Runoilija sinisilma88

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Edelleen sama, joka päivä uskova, toivova ja rakastava
 

Kiukkusin syyttä jälleen
Anteeksi pyysin, anteeksi sain
Ansainnut olenko sinua
Sinua
joka rakastaa ja tahtoo
minun kanssani
loppu elämänsä olla
Täytyy luottaa että tiedät
niin kuin aiemminkin
tiedät mitä kysyt
tiedät mitä haluat

olla yhdessä aina

kysyit ja vastasin
myöntävästi

Selite: 
olemme kihloissa <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Suoraa ja kaunista tekstiä! Onnea syntymäpäivän ja kihlauksen johdosta! :)

 

Käyttäjän kaikki runot