ajatuksissani

Runoilija katri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jääkiekkoa ja shoppailua rakastava ikiteini, joka joskus raapustaa jotakin:)
 

tämä tunne on erilainen.
kun me tavattiin,
minä en punastellut,en änkyttänyt.
olin varma itsestäni.
minulla oli hauskaa,
minä nauroin aidosti,
minä hymyilin säteilevintä hymyäni.
katsoin sinun silmiisi,
tuijotin suloisia kasvojasi,
minulla oli hyvä olla kanssasi.
vierelläsi en tuntenut tuskaani,
en ollut eksyksissä.
se hetki oli täydellinen.
näinkö ne tuntevat,
kun löytävät sen oikean,
tasavertaisen kumppanin?
oletko sinä se oikea minulle?

Selite: 
ihmeellistä.hemmetin hyvä olla hänen kanssaan. <3<3<3is this real love??
Kategoria: 
 

Kommentit

totean tylsästi; kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
katri ajatuksissani 24.4.2006 1 Runo
katri elämä edessä 2.10.2006 0 Runo
katri Hetki 29.9.2007 1 Runo
katri lupaus 2.10.2006 1 Runo
katri mihin johtaa tää tie? 5.10.2006 1 Runo
katri miksi rakas? 24.10.2006 1 Runo
katri olet rakas 24.4.2006 0 Runo
katri petturi 19.9.2006 1 Runo
katri rikkirevitty 24.4.2006 0 Runo
katri yksi virhe 2.10.2006 0 Runo