Nimetön

Runoilija Keijutyttö90

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 21.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Näin sut, ihastuin.
Halasit, rakastuin.
Suutelit, sydämeni suli.

Haluan sinut, ainoastaan sinut.

Tuot auringon elämääni,
pyyhit kyyneleeni.
Sinun syleilyssä on ihana olla.

Älä jätä, älä petä.
Sinun ansiosta jaksan täällä.

Ethän ikinä, ikinä heitä sydäntäni roskiin,
sen minkä varastit.

Rakastan sinua.

Selite: 
Avopuolisolleni tälläinen rakkaudentunnustus :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot