Nimetön

Runoilija Santtuliini

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Päässä pyörii.
Ajatukset on sekaisin.
Pistäkää joku mun pää kuntoon.
Mua niin pelottaa.
Miten tästä kaikesta pystyy oikeesti selviämään?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot