ero

Runoilija pienisydän

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 8.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Oltiin kauan sitä mitä halusin,
sitten teit sen mitä eniten vihasin.
Sä löysit rinnallesi toisen,
toisen naisen jonka kanssa jatkat.
En sulle enää ollutkaan se oikea,
vaikka kauan ja hartaasti annoit mun niin uskoa.
Pettäjäksi sua kavereideni keskuudessa enää kutsutaan,
mutta mulle olet vieläkin tie oikeaan suuntaan.
Oon hukassa ja heikko ilman sua,
mut mun sanat ei kuulemma muuta sun tahtoa.
Kyllä, olisin valmis ollut taas anteeksi antamaan,
mutta tällä kertaa jäänkin vain kauempaa sua kaipaamaan.
Luulin kaikkeni sulle antaneeni,
rakkauden, hellyyden, onnen ja tulevaisuuden.
Nyt mietin miksi näin piti tapahtua,
juuri kun puhuit mulle jo kihloista.
Ehkä voidaan joskus olla myös jotain muuta,
ehkä voin joskus sua myös ilolla ajatella,
Ehkä voidaan joskus sanoa olevamme vain ystäviä
ja eteenpäin omille poluillemme pyrkiä.

Selite: 
tähän se puolitoista vuotta rakkautta ja kyyneliä sitten päättyikin. niin yllättäen etten tiedä miten päin olla, nyt päällimmäisenä on vaan suru.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot