PIENI POIKANEN

Runoilija Päällikkö81

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.3.2007
Viimeksi paikalla: 9.1.2020 21:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
24.11.1981

 

Teidän pieni enkeli
teidän pikku poika
nyt hän vihdoin teille syntynyt on
elämäänne matkustanut on.
Uudenalaista elämää
ja uutta valoa teihin luonut
suurta iloa ja pienen pieniä kyyneleitä.
Tuo pienen pieni olento
hän teidän kylkiin kiinni ainiaaksi sulautuu
hän teidän sydämet ikuiseksi ajoiksi riistänyt on
uudella rakkaudella sydämenne täyttänyt
uudenlaista voimaa teihin luonut
uudenlaisen siteen teidän välillenne rakentanut on
uutta rakkautta tuonut
uuden elämän suunnan antanut
ja elämänne rikkaimmaksi lahjaksi saapunut

omistettu veljelleni ja hänen vaimollensa vastasyntyneen pojan johdosta<3

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo. :)

kaunista :)

 

Käyttäjän kaikki runot