Näkemiin

Runoilija Smaragdiina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pyydän, jos runoni herättävät tunteita tai kysymyksiä, kommentoi. Ja asiallinen kritiikki on paras lahja taiteilijalle.
 

Turvauduin
jos rakastan sinua vain tarpeeksi paljon
kaikki kyllä järjestyy

En koskaan tullut ajatelleeksi
nyt minun täytyy opetella olemaan

rakastamatta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaihoisan kaunis hyvä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot