Elämäni rakkaudelle

Runoilija Smaragdiina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pyydän, jos runoni herättävät tunteita tai kysymyksiä, kommentoi. Ja asiallinen kritiikki on paras lahja taiteilijalle.
 

viikko sitten sanoit, älä pelkää
tänään ettet enää jaksa

miksi vasta nyt?
nyt kun on myöhäistä.
miksi vasta nyt?
kun luulin, kaikki on vihdoin hyvin.

Puolitoista vuotta uskoin ikuisuuteen

Kestimme sairauteni, murheen painon
nyt ihimillisyyteni on liikaa
Minä olen kaikki murheesi
ja sinä kaikki mitä haluan

Lupasin parantua

parannuin

Eikä se riitäkkään

Lupasin korjata meidät

mutta emme enää osaa luottaa

sinä onneeni
minä rakkauteesi

Et näe minua ja minua pelottaa.
Jos lähdet muistatko vain suruni?

Et näe minua enää.
Et näe minua muistojesi takaa.

Rakkaus on ehkä kuollut
Et enää halua antaa enempää
sanoit että petyt yhä uudelleen

Sanoit ettet tiedä
Mutta näytät sen:
onni ei ole enää yrittämisen arvoinen

Me olemme täydelliset
Aika oli vain niin väärä
Musta mieleni rikkoi sinut
Kumpa tapaisin sinut vasta huomenna.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot