Menneet

Runoilija MissBrownstone

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Suonissain outo tunne,
palavaksi sitä voi sanoa.
Ei, rakkautta se ei ole.
Ehkä sitä ikävöin,
mutta en takaisin saada voi.
En, en niitä menneitä
muistele, mutta kaivata
niitä kai saan.
Kun mahdottomasta totta
tui ja sama tunne oli
suonissain.
Nyt, ei se rakkautta ole,
ehkä surua tai katkeruutta.
Mieleni sillä on saastunut,
joka ei raikastu
raikastamallakaan.

Selite: 
...
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää oli hyvä. Tykkäsin hirveesti.
-> suosikkeihin!

Kaunis. Tykkäsin. ^^

 

Käyttäjän kaikki runot