Haamu

Runoilija MissBrownstone

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Näetkö oveni, siinä,
seisot sen takana.
Minä toisella puolella,
haalistuneena haamuna.
Pääni työnnän oven
läpi ja liikkeitäsi seuraan.
Hiljaa mielessäin
pyydän, voisitko oven
avata, minut muualle
päästää.
Maailmaa nähdä haluaisin,
elää villinä ja vapaana.
Tiedän, että sellainen
sisimmässäni olen.
Tiedän, olen liian
nuori kuolemaan.
Tiedän, olen liian
nuori sitä anomaan.
Siksi tarvitsen sinua,
ystäväin.
Vaikka vertauskuvia
käytänkin,
sydämesi toimisi
avaimena, rakkautesi
minut herättäisi ja
toivo minut elvyttäisi.
Usko minua auttaisi,
tiedän sen.
Ensimmäisen askeleen
elävänä ottaisin,
kunhan sinuun luottaa
voisin ja apua ääneen
pyytää uskaltaisin.

Selite: 
Gwhaha.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot