Sydän Suklainen..

Runoilija kirppugirl89

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tällainen nuori nainen olen vaan.
 

Annoit mulle sydämen
niin pehmoisen
ja suklaisen..

Toivoin sulle onnen
ikuisen
ja rakkauden..

Tie on joskus kivinen,
tiedän sen
ja tunnen sen..

Mutta onnen ikuisen
löydän
sun kanssa kulkien.

Selite: 
Tuli vaan jostain mieleen tommonen.. söin suklaata.. ja mietin asioita.. :P
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot